Pyžamák 2007

18.03.2007 14:00

PYŽAMKA – sobota 18. – neděle 19.3. 2007

 

Osazenstvo: Kůň, Myška, Pštros, Kroky, Méďa, Muflonek, Kachna, Lasička, Opička, Neonka, Martina, Vašek (Kocour – odvoz)

 

Předběžné domluvy opět veliké … „Co si bereš za to pyžamo? A co natáčky? Jo a papuče máte?...“

Kroky: „Myško, nemáte doma nějaké pyžamo pro mě?“

Myška měla nakonec 2 na výběr – buď klasické proužkované po dědovi (no přece se to nevyhodí) a nebo růžové dámské i se župánkem – sranda musí být! Hned jak ho Kroky viděl, tak neváhal a bral ho

 

DEN PRVNÍ

 

Cesta tam: Kůň jel s Myškou v jednom autě a v HrKr nabírali Pštrosa. V druhém autě jeli: Kroky, Méďa, Kachna, Muflonek a Lasička a „vůbec se nemačkali“

 

Opička mimojité slavila narozky, proto zvířátka ještě rychle sháněla dárek – benzínka to jistí ! No a pak už šup, šup do pyžámek, župánků, papučí a natáček a může se vyrazit za zábavou. Pyžámka byla velmi různorodá a samozřejmě slušivá… Do hospody se zvířátka nechala odvézt, protože cesta byla trošku delší a navíc trošku pršelo… zpátky už to bude po svých!

 

U vchodu si zvířátka odnesla věci do šatny a pak už jen vyčůrat, umýt, pomodlit a spát!

… a nebo radši nééé, chce si tu noc pořádně užít!!!

Zvířátka si nejprve naplnila večeřičkou bříška, aby se jim lépe bumbalo a pak už se přesunula na parket, kde už se chystal začátek zábavy… Zvířátka bumbala, tancovala, zpívala, blbla – no zkrátka užívala výborné nálady.

 

Některá zvířátka si dělala starosti s „koláčema“, ale když pak přišel strejda, který ukazoval Krokymu, jak se správně dělá esopeso, tak už nikdo „koláče“ neřešil, protože na strejdu nikdo neměl…

 

Během večera proběhla rozcvička, mašinka a kulturní vložka, kterou si připravili místní ženy „Můj auťák“ a muži „Sestry v akci“ – SUPER!!!

 

 

 

No a samozřejmě nesměla chybět ani tombola! 1. cenou byl VIBRÁTOR „ROBERT“, kterého vyhrála… no opravdu štěstí se usmálo na Kachnu

Neonka vyhrála další z hlavních cen – horské kolo, na kterém jezdili už na sále – no musí se to vyzkoušet – kvůli případné reklamaci. A když zkouškou prošlo, tak na něm jela i domu!

A Myška vyhrála KRÁSNÝ fotbalový míč… všichni ho s ní chtěli měnit – nejvíc však Vašek – nabízel jí vibrační kartáčky a když nechtěla měnit, tak přidával i prostírání jako bonus.

Myška: „Vyměním ho pouze za to puzzle se slonama, co má támhleta pani.“

Vašek u paní ale neuspěl – prý ráda staví – to je ale smůla!

 

 

Nakonec směnný obchod opravdu proběhl…přišel úplně cizí kluk a nabízel Myšce 300,- Kč, ta mu řekla to samé co Vaškovi – kluk byl však úspěšnější – no jo peníze dělají svý…a přinesl Myšce vysněné puzzle výměnou za míč!

 

 

Kachna, Lasička a Muflonek byly unavené, takže odešly spát dřív… Když dorazili domů i ostatní, zjistili, že se holky zamkli – nemohli se na ně vůbec dovolat ani dobouchat, ale nakonec se zadařilo, takže mohli jít zvířátka také klidně spát.

 

DEN DRUHÝ

 

Během snídaně dorazil Kroky od Neonky (ještě v pyžamu a županu)…že by se tu něco rýsovalo…? Po snídani zvířátka skoukla video a fotky a začalo balení a hromadné loučení a cesta k domovům!