ZOO v ZOO

28.09.2006 09:48

ZOO V ZOO - 28.9.2006

 

Osazenstvo: Myška, Kroky, Kroky junior, Méďa a 2 neteře

 

Cesta Zoa do Zoo proběhla prostřednictvím přeplněného a upoceného MHD, protože zoo měla stoleté výročí a všichni tam chtěli být co nejdříve. Nutno podotknout, že to bylo zdarma! Takže se není čemu divit – typické chování pro český národ Naštěstí fronta u pokladny nebyla tak dlouhá, jak to vypadalo a tak se mohla zvířátka brzo kochat kamarády.

Zvířátka si trochu upravila situaci – Myška byla opět studentka a Kroky s Méďou se najednou stali manželi a navíc rodiči dvou dětí – umění šetřit je velmi důležité!

 

Zvířátka si to v zoo moooc užívala – nejvíce času strávili u Médi příbuzných, kde posvačili a odpočinuli si a potom u slonů – Myška se nemohla odtrhnout – jsou sice trošičku větší, ale to jí vůbec nevadilo. Ale i ostatním se tam líbilo, protože se sloni zrovna předváděli…

 

Část cesty si zpříjemnili na mašince, kterou předešli i chodci… a do posledního úseku se svezli lanovkou.

 

Výlet se moc povedl, protože bylo krásně, jen je škoda, že nejelo více zvířátek! Nakonec se zvířátkům naštěstí podařilo projít i východem beze ztrát – žádné zvířátko nemuselo nuceně zůstat v kleci nebo teráriu. Myška měla docela strach, aby se nestala potravou nějakého hada nebo podobné havěti Naštěstí všechno dobře dopadlo!