1.Sklípek Dunajovice

16.09.2006 14:15

SKLÍPEK – sobota 16. – neděle 17.9.2006

 

Osazenstvo: Kůň, Kroky, Chami, Myška, Muflonek

 

Velká domluva a nakonec se zvířátka sešla jen do jednoho auta, ale aspoň, že tak! Ostatní neví o co přicházejí…!

 

DEN PRVNÍ

 

Muflonek a Myška přijely metrem a dorazily na místo srazu první, chvilku za nimi dorazil Chami a potom je na stanovišti vyzvedl Kůň s Krokym. Ještě malé zdržení u Koně doma a pak už alou na Morávku…

 

Kůň to vzal doslova – šlápnul na plyn a celou cestu si držel průměrnou rychlost 160 km/h, takže zvířátka dorazila do Dolních Dunajovic v rekordním čase.

 

(Před přesunem do sklípku jel Kůň vyzvednout slečnu Šárku)

Po ubytování a večeři proběhl přesun do sklípku a už se mohlo začít ochutnávat…

 

Zvířátka se výborně bavila… víno teklo téměř proudem – to aby zvířátka neseděla jako u suchánků. Důležité je „NEUTRALIZOVAT“ – nejlépe chlebíčkem – mňam, mňam

Protože bylo zvířátek málo, tak se k nim přidala nějaká Skupina z Brna, ale jelikož jsou zvířátka velmi přátelská, tak jim to ani trochu nevadilo – hlavně když je sranda – a to opravdu byla – Kroky naladil kytárku a už se hrálo a zpívalo – samozřejmě známé vypalovačky zoa

Nesměla chybět ani mašinka, která jela z příkrých schodů mezi soudky a zase zpátky – a i když byla zvířátka ovíněná, nic se nikomu nestalo!

 

Když na zvířátka začala padat únava – pomalu, ale jistě se rozloučila s ostatními i s „ITALEM ze sklípku“ a odebrala se do svých pelíšků. Ovšem nebylo to tak jednoduché, jak to vypadalo!

První skupinu opustil Kůň se slečnou a pak je následoval Kroky s Muflonkem a hned za nimi se drželi Chami a Myška – ale né dlouho…! Nikdo neví, jak se to mohlo stát, ale Myška a Chami cestou zabloudili a 2 hodiny o nich nikdo nevěděl. (Je to docela záhada - taková jednoduchá cesta.)

 

Když už Myška skoro plakala, protože jí boleli nožičky a chtělo se jí spinkat, uviděli, povědomou hospodu, když došli blíž – zjistili, že to není ona a tak museli pokračovat dál s hledáním… Myška už ztrácela naději a v tom se před nimi objevila „Praha“ – HURÁ!!!

 

Další zádrhel byl v tom, že bylo zamčeno, proto volali Krokymu a Muflonovi, kteří mezitím stihli mít soukromou dýzu s láhví ČÍZA za ČTYŘI STOVKY (které si Muflonek přála, když se vrátili do hotelu, číšník jí ho sice rozmlouval, ale nedala si říct, takže si ho nakonec koupila) – jako by ve sklípku měli málo vína… Muflonkovi se však stalo čízo osudným a vůbec jí neudělalo dobře, takže trpěla! Kroky se o ní pečlivě staral a mezitím stačil Chamimu hodit klíče od vchodu. Když Myška a Chami dorazili do apartmánu – Kroky ani Muflonek tam nebyli… dorazili asi za 15 minut, s vysvětlení, že je hledali. Pak už zvířátka mohla v klidu ulehnout…!

 

Noční ztráta: Krokyho jazyk z boty – Muflonek si v noci půjčila Krokyho boty…

 

DEN DRUHÝ

 

Po snídani zvířátka vyrazila na výlet do štoly. Sice si zvířátka nejdřív trochu zašla, ale nakonec to našla! (Protože je MÍSTNÍ lidé posílali pokaždé jinam)

Cesta byla krásnou přírodou a i počasí se povedlo! Ve štole byla docela zima, ale dalo se to vydržet (hlavně se nedalo nic jiného už dělat ) Prohlídka byla velice poutavá! Slečna byla trošku zvláštní, ale nakonec si to zvířátka výborně užila!

 

Po obídku se vydala zvířátka k domovu – ne už takovou rychlostí, ale taky rychle