Ostrá - Wostrej kemp

31.08.2007 17:00

OSTRÁ – WOSTREJ KEMP – pátek 31.8. – neděle 2.9.2007

 

Osazenstvo: oslavenec Kroky, Neonka, Žabka, Mrožik, Kůň, Myška a Péťa – nakonec Krůtka

 

DEN PRVNÍ

….

 

DEN DRUHÝ

 

Když Myška dorazila do Ostrého kempu, byla už výborná sportovní nálada – nohejbalové teamy vedly usilovné souboje!

 

1. zoo holčičí i klučičí souboje byly odehrány a tak se čekalo na další a proto se načerpávaly síly jak se dalo…

A je to tady – kluci hráli, tak aby vyhráli a zároveň si co nejvíce zahráli… tzn. na 3 utkání a holky hrály přesně naopak (šlo jim o poslední místo a aby to měly co nejdříve za sebou) Byl to opravdu boj , ale nakonec měly mnohem větší úspěchy a ovace než ostatní – takové fandění a potlesk nemělo ani vedoucí družstvo!!!

 

A přesto, že to v začátku moc nevypadalo, vybralo se i počasí a nakonec bylo krásně – teplíčko a sluníčko!

 

Tentokrát zbyla z „Italské komunity“ pouze jedna rodina v karavanu, ale jak později holky zjistily – nebylo jich tam zrovna málo… Jeden „Ital“ se dokonce zakoukal do Myšky – holky, které jsou velmi všímavé si toho samozřejmě všimly a on se nakonec prozradil sám… „Hele, nejmenuješ se náhodou Magda?“ Myška s úsměvem a za zády smíchem se dusícími holkami: „No, náhodou, ne!“ Pak se „Romale team“ těšil, že si s holkama taky zahraje…ale ejhle – holky hrály ve druhé skupině a bohužel nepostoupily dál…to bylo zklamání!

 

Kucí si vedli o trošku lépe… vedle zoa seděl team, kterým se zoo mooooc líbilo a docela se spřátelili – nakonec to dopadlo tak, jak všichni plánovali – hráli proti sobě o třetí místo – a dopadlo to jak to dopadlo – první bod jim zoáci nechali, protože samozřejmě museli hrát na 3 utkání, 2. bod byl zoa, jenže pak se to nějak zvrtlo a zoo kluci prohráli, takže skončili na 4. místě.

 

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ proběhlo nedlouho po skončení posledního usilovného boje.

Pan majitel: „Takže začneme od zadu na 9. místě se umístilo „RED ZOO““ – je to tady – holky opravdu vybojovaly 1. místo – a cena za to opravdu stála – „rumí“ Kapitána Jacka a nakládaný hermelín – mňam, mňam

... třetí místo přenechalo láhev Whisky účastníkům turnaje, kteří skončili na 4. místě – no a kdo jiný by to mohl být než Červené zoo – dobře ukecaná flaška … a nebo že by v tom byly nějaké osobní sympatie…???

A POZOR! 1. místo – Romale – Kováčovi

 

Když si zvířátka posbírala všechny svoje „švestky“ – pomalu, ale jistě se přesouvala do svého tábora – Kroky šel v trojí podobě - jako Kroky, Kroki a Krokodýl.

 

Klucí byli velmi čistotní a šli se postupně umýt (do rybníka), holki na tom byly o něco hůř a ještě se vrátily ke hřišti – měly toho sportu za dopoledne málo – nejprve šla jen Žabka, Myška a Péťa – na hřišti hráli ještě „Italové“ a hned jak holky uviděli, tak na ně volali, ať si jdou zahrát – když společně neměli možnost hrát – po chvilce přemlouvání se holky přidaly – dokonce jednu chvilku hráli i volejbal – až to přešlo do hry „čímkoliv“ Jen co se od nich Myška odpojila, přišla Neonka se Samíkem, pak se Žabka s Myškou přesunuly do tábora, kde už to začínalo žít nebo lépe řečeno – začínalo se pít, takže přišly akorát včas – bez přemlouvání se také přidaly, aby ochutnaly, co vlastně vyhrály. To už se vrátily i Neonka a Péťa. Zvířátka měla velmi zajímavé téma hovoru – Mrožík si spletl jelení lůj s tampónem, takže se hlavním tématem stal „rozpustný tampón“ (Kdo u toho nebyl – nejspíš nepochopí )

Pak už se mohla zvířátka začít chystat na večerní pyžamovou párty – Myška otevřela „zásobovací kufr“ s pyžámky a mohlo se oblékat – jediný problém byl, že pyžámek bylo 5 a zvířátek 7, takže se muselo kombinovat a improvizovat – ale jsou to šikovná zvířátka, tak se nakonec vše povedlo!

 

Přípravy byly veliké – ale stály za to – když šla zvířátka kempem do hospůdky – nikde nikdo v „negližé“ – až u hřištěte běhalo několik dětí v pyžamkách – v hospodě sedělo také několik jedinců a obsluha byla také připravená na spaní – ale samozřejmě jak přišla zoo, teprve to tu začalo žít – celá hospoda se rozzářila – i Samík zářil v bezpečnostní vestě na dálku…

 

Všichni co chodili okolo „zoo stolu“ se zajímaly právě o Sama…

Kůň: „To je samožer – fakt dobrej pes – ten se nemusí krmit!“

 

No a jen co zvířátka usedla – jelo 1. kolo RO, RO, RO a pak se to točilo a točilo a točilo, že vlastně nikdo neví, kolik „HODNĚ“ toho zvířátka vypila. Asi 3x kolem prošel stejný pán, který už se nemohl dočkat toho až Kroky naladí a zvířátka začnou zpívat.

 

„Kroky má dnes narozeniny, hej, narozeniny, jo, narozeniny…!“

 

Nálada byla skvělá, dětičky chodily na „Pódium“ zpívat písničky a „VEČERNÍČEK“ Mrožik je postupně posílal spát

 

HLÁŠKA večera: Kůň: „Proč piješ??? Máš ňákej problém???“

 

Ještě před půlnocí se zvířátkům ztratila Péťa, která byla společensky unavená a šla spinkat. Kolem půlnoci se vytratil Kůň, najednou projížděl hlavní bránou autem a zvířátka už viděla jen žhavou zaprášenou čáru.

 

Myška a Žabka o něho měly strach, tak mu šly hned telefonovat, sice s ním mluvily, ale pak Myšce umřel telefon, takže vlastně nic nevyřešily…naštěstí 2 Rozárky zachránil Mrožik, který jim šel naproti a v pořádku je doprovodil do tábora. Všichni byli unaveni, takže se hned přesunuli do svých pelíšků…

 

DEN DRUHÝ

 

Ráno první vstávala Žabka, která se chystala na nádraží. Vzbudila Myšku a společně šly na snídani do hospůdky – vyrazily, ale brzy, takže musely čekat než otevřou, ale jim to ani trošku nevadilo, protože měly co si povídat… Pan majitel je příjemně přivítal a jeho dcerka je chodila bavit… „Mimi pinká!(přinesla si panenku-spinkala), „Mimi pikejt“ (přikreju mimi)

 

Po snídani se Žabka rozloučila s ostatními – ještě spícími a Myška jí odvezla na nádraží, kde s ní počkala, dokud vlak neodjel z nádraží. Když se vrátila zpátky – zvířátka pořád ještě spala, tak si také ještě zalezla do pelíšku a spala – dokud jí neprobudil Kroky, který na ní zařval BUDÍÍÍÍÍÍÍÍČEK – tak nahlas, že měla málem infarkt! A jelikož byl čas oběda – přesunuli se do hospůdky na polévku a toustíky.

 

VÝROK DNE - Kroky: „Jo a příště už nehraju Mašinku – vůbec se mi nelíbí – vy všichni odjedete od stolu… to samý je ve sklípku – všichni odjedou do sklepa a já tam vždycky zůstanu úplně sám!

 

Když se všichni uvelebili – přišla malá „cácorka“ – usmála se, podívala se na Sama a řekla: „Méda pisel “ a spokojeně šla dál.

 

Po papání se dostavila další účastnice sportovního víkendu, která sice měla přijet už v pátek nebo v sobotu ráno, ale nechtělo se jí vstávat, tak dorazila až v neděli. Jenže přijela trošku pozdě, protože se akorát zvířátka chystala balit a domů, tak se rozloučila… a zvířátka se přesunula do tábora. Jenže se jim moc nechtělo nic dělat, natož balit, tak se usadili kolem ohniště a povídali si. Dokonce rozdělali ohníček (smradlavej)

 

Hlavním a důležitým tématem byla přezdívka pro Péťu – Sparťanku – jenže nápady nějak nepřicházely – až najednou Mrožik říká: „Co taková Krůta…?

A i když se zvířátka snažila vymyslet něco jiného – už to nějak nešlo přebít, takže Pétě asi ta Krůtka opravdu zůstane… - samozřejmě nic ve zlém – souvisí to s červenou barvou!!!

 

Potom se Myška rozloučila a vydala se na cestu a zbytek se pomalu ale jistě sbalil a pak také cestoval do svých domovů!

 

ZASE JEDNA PRÍMA AKCE ZA ZVÍŘÁTKY!!!